Het Bruisnest verhuist!

Posted on Posted in Algemeen

In 2023 sponsoren wij als KYK architecten Het Bruisnest. Het Bruisnest is een plek in Gouda waar mensen met een achtergrond in de geestelijke gezondheidzorg elkaar ontmoeten en leren ontdekken welke kwaliteiten ze hebben om in te zetten voor de samenleving en (betaald) werk.

Het Bruisnest bestaat sinds 2014 en heeft in de afgelopen jaren tientallen mensen begeleid om te integreren in de maatschappij. Naast sponsoring hebben wij deze maand Het Bruisnest geholpen om te verhuizen naar een nieuwe locatie in Gouda Noord (zie foto).

Duurzaam omgaan met de wereld om je heen betekent voor ons dat je als architect niet alleen kijkt naar je eigen vakgebied, maar ook naar de wereld om je heen. Om die reden ondersteunen wij sociale en maatschappelijke initiatieven zoals het Bruisnest in Gouda.

De doelstelling van de ontmoetingsplek ‘Het Bruisnest’ sluit aan bij onze professionele doelstelling: het creëren van een veilig nest dat stimuleert (dat bruist) om aan de slag te gaan. Of zoals wij dat zelf formuleren: het maken van een veilige woonomgeving, soms met extra zorg, waar bewoners zich kunnen ontplooien en voor hun omgeving van waarde zijn.

Wij wensen Het Bruisnest een hele vruchtbare voortzetting van hun werk op de nieuwe locatie!