KYK & Quadraat

Posted on Posted in Algemeen

KYK architecten gaat verder onder de vlag van Quadraat Projectmanagement!

Deze strategische stap versterkt beide bureaus voor de toekomst en vergroot de aanwezige expertise aanzienlijk. Quadraat is momenteel gericht op projectmanagent van: gebiedsontwikkeling, infrastructuur, bouw en vastgoed, duurzame leefomgeving en gebouwbeheer.

KYK, opgericht in 2014, is gespecialiseerd in de architectuur van woningen en zorgcomplexen. De overname is bedoeld om KYK de komende jaren, als architectenbureau, hierin verder te ontwikkelen.

Quadraat en KYK gaan elkaar versterken in hun kennis- en vakgebieden. De toevoeging van architectuur biedt een nieuwe dimensie aan het vakgebied van projectmanagement bij Quadraat. Tegelijkertijd versterkt Quadraat de expertise van KYK door kennis en ervaring in onderwijs, maatschappelijk vastgoed en commercieel vastgoed. Deze samenwerking leidt tot een verrijking van beide bureaus, waardoor zij samen sterker staan voor de toekomst.

Geert Jan Rozendaal, één van de Mt-leden van Quadraat geeft als reactie: ”We zijn dankbaar voor het gestelde vertrouwen in Quadraat. Met elkaar willen we nu werken aan de verdere uitbouw van KYK tot een toonaangevend bureau in architectuur. Tegelijk gaan we gebruik maken van elkaars kantoorfaciliteiten waardoor Quadraat nu ook een vestiging heeft in de randstad en KYK een vestiging in het midden van het land.’’

Jorris Hoste en Gertjan Luiten over de nieuwe situatie: ”De kracht en kern van ons werk vinden we in de thema’s: de mens centraal, oog voor de omgeving en co-creatie. Wij zien deze focus terug in de visie van Quadraat en herkennen ons in de praktische instelling. Dit geeft ons vertrouwen dat de nieuwe situatie KYK Architecten zal helpen om verder te groeien, zowel inhoudelijk als in omvang.’’

Nieuwsgierig naar de projecten van KYK en Quadraat? Volg het LinkedInaccount van KYK architecten BV en Quadraat Projectmanagement of bekijk de websites:
Website Quadraat: https://quadraat.nu/
Website KYK: https://kykarchitecten.nl