Waar wonen en zorg samenkomen

KYK architecten legt zich toe op het ontwerp van zorggebouwen en woningen. We ontwerpen gebouwen waarin mensen zich kunnen ontplooien. Een verpleeghuis is voor de bewoners hun thuis, en ook mensen die zelfstandig wonen hebben soms zorg nodig. Onze mensgerichte architectuur beweegt zich vaak op het dat snijpunt: waar wonen en zorg samenkomen.

KYK architecten BV is opgericht in januari 2014. Vanuit ons centraal gelegen kantoor in Gouda werken we aan projecten in heel Nederland.

Team

ir. Jorris Hoste
architect

ir. Gertjan Luiten
architect

Anderen over KYK

“Door de ideeën van KYK architekten werd een boerenschuur omgetoverd tot een heerlijke groepsruimte voor onze gasten waar we met volle teugen van genieten!”

Irma Waleson Eigenaar 't Zeeuwse licht, Middelburg

“Voor een aantal projecten hebben wij met KYK architecten samengewerkt in een bouwteam. Wat opviel was hun bijzondere aandacht voor de wensen van de klant en eindgebruikers. Door hun creatieve inbreng en constructieve houding naar de andere ontwerppartners leveren ze een onmisbare bijdrage aan het eindproduct.”

Albert Brink Hoofd Bouwbureau, Kroon & De Koning

“Op zoek naar een ruimere woning viel ons oog op het project ‘De Binnentuin van Overschie.’ Een bestaand complex van kleine appartementen uit de jaren 50 is op creatieve wijze verbouwd tot ruime eengezinswoningen. Een prachtig ontwerp met een heerlijke afgesloten binnentuin waar we dagelijks van genieten.”

Arjan en Anneke Pols Bewoners van 'De Binnentuin van Overschie'

“KYK architecten levert ons een passend totaalpakket waar zowel het creatieve brein als de technische uitvoerbaarheid ons helpen bij het realiseren van onze ruimtevraag. Een realistische kijk op hoe een gebouw de contouren van onze nieuwe organisatie meer dan goed vormgeeft.”

Rutger ten Thij Senior projectmanager buildings, APM Terminals Maasvlakte II

Opdrachtgevers

HSN
Logo
Logo